tony m // User Search

tony m // User Search

1  ...  23  24  25  26  |  

Sound playing slow whilst using aw

Aug 4, 2004, 2:02am
I experience the problem on occasion, and I can make it recur in a particular world.

I'm using on-board sound; is this what you have too, Eep? Or do you have a separate sound card?

[View Quote]

Sound playing slow whilst using aw

Aug 4, 2004, 3:06am
Just a note for those who want to try this: you will have to reinstall Windows as described by Microsoft in the article below.

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/Q237/5/56.ASP&NoWebContent=1&NoWebContent=1

[View Quote] > I used to have "laggy" MP3 audio before I changed Windows (2K)'s Device Manager's (Control Panel > System) "Computer" to "Standard PC" vs. "ACPI PC". [...]

[553] browser 3.6

Aug 9, 2004, 8:06pm
If this is supposed to be for beta users... why is "Latest Browser" set to 553? :)

[View Quote]

Delusional-Minds Hosting Proudly Presents ChatRelayBot Hosting!

Aug 13, 2004, 12:28am
[View Quote] > This is a completely safe free hosting, you may even wish to change your PPW after we have the bot running, and we will never ask for your PPW unless we have to conduct new upgrades to the ChatRelayBot.

This may not be a good idea, since the CRB won't be able to get back in should it become disconnected from the universe during its operation.

Delusional-Minds Hosting Proudly Presents ChatRelayBot Hosting!

Aug 13, 2004, 12:59am
As far as I understand the service, TheMask is offering it right now during the 3.1 beta period. If there's some demand for it, it may be continued after 3.1 is finalized.

[View Quote] > When it's hosted on *NIX? Do you think that will happen once it's out of beta? ^_^

No media in AlphaWorld???

Aug 15, 2004, 8:10pm
Only "create url" and "create media" are disabled. "activate url" and "activate media" still work.

[View Quote]

[555] browser 3.6

Aug 25, 2004, 12:29am
Can you give a little more insight into this?

[View Quote]

Problem with AW regarding huge links..

Sep 6, 2004, 3:49am
Yep, I got this to happen; thought it only happens with the Web Window configured to accept it.

[View Quote] > If someone sends a huge link by telegram, such as http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?PID=1112697&catalogId=2501&params=100x100generic&productId=109777&referredURL=http%3A%2F%2Fwww.argos.co.uk%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2Fservlet%2FArgosCreateReferral%3FstoreId%3D10001%26langId%3D-1%26referrer%3DCOJUN%26params%3Dadref%253DPersonal+care-%3EElectric+toothbrushes%26referredURL%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.argos.co.uk%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2Fservlet%2FProductDisplay%253FstoreId%253D10001%2526catalogId%253D2501%2526productId%253D109777%2526langId%253D-1&langId=-1&referrer=COJUN&AID=10294381&storeId=10001
>
> It crashes AW.. Does this happen to anyone else?

Can't Remember

Sep 6, 2004, 3:02pm
While there isn't a specific program that I know of, the DOS command "DIR" can be used:

dir /b >list.txt

The "/b" switch will simply list each file, and all of this will go into a file called "list.txt".

[View Quote] > What's that program that takes all things inside a folder and outputs a list of their filenames to a text file?
>
> Thanks!

new aw objects can't be found??

Sep 24, 2004, 8:11pm
1503 is an HTTP error if you see it in the context of a download warning; subtract 1000 and you get 503, which is an internal server error that can mean anything.

[View Quote]

Gaps in latest Alphaworld objects... (WARNING: A PNG images files attached)

Oct 3, 2004, 10:52pm
Legion isn't exactly someone who does his homework before writing a report about it.

[View Quote]

Off-Topic: Webpage Graphics...

Oct 7, 2004, 8:13pm
And you were whining a few posts ago about insulting replies... if you don't want them, don't give them.

[View Quote]

Off-Topic: Webpage Graphics...

Oct 7, 2004, 11:04pm
[View Quote] If you plan on filtering someone, you don't need to write an essay about it: just filter and be done with it. Public displays like this don't help your cause.

AWGate Ejection O_o

Oct 28, 2004, 1:24am
Looks like the CA was really lagging; it received all your chat messages in one block, which caused it to think you were flooding.

[View Quote] -snip-

AFantasy contest... are the judges visually impared?

Nov 2, 2004, 8:22pm
$9,903,520,300,447,984,150,353,281,023

[View Quote]

Spam originating from these newsgroups?

Nov 5, 2004, 9:20pm
Why don't you take the hint and stop posting to this thread? Your post wasn't deleted randomly.

[View Quote]

System locks up, please help.

Nov 11, 2004, 12:07am
http://www.activeworlds.com/help/aw34/debug_log.html is what you're looking for.

[View Quote]

Off topic computer problem

Nov 12, 2004, 11:46pm
The overclocking would be rather obvious, to me, since his entire computer has essentially burst into flames; at factory settings, I don't think video cards explode with such force on a regular basis.

[View Quote]

Off topic computer problem

Nov 12, 2004, 11:48pm
You more than likely have blown many important things on motherboard, possibly even the power supply. The system is essentially screwed; with luck, maybe your hard drive survived.

[View Quote]

Some questions about the AW Browser

Nov 28, 2004, 12:03am
Panning reminds me of an ancient setting in version 2.1/2.2, where having it enabled caused the 3D view to "blur" slightly when turning (and strafing too?). This "panning" key is probably an ancient relic, since 3.x onward doesn't use it anymore.

[View Quote]

1  ...  23  24  25  26  |  
Awportals.com is a privately held community resource website dedicated to Active Worlds.
Copyright (c) Mark Randall 2006 - 2022. All Rights Reserved.
Awportals.com   ·   ProLibraries Live   ·   Twitter   ·   LinkedIn