Thread

Newbie here; need help, plz? (Bots)

Newbie here; need help, plz? // Bots

1  |  

trista

Feb 26, 2002, 7:25am
Hi. Just got Xelagots X1 and can't get it to enter Alpha World where the
land I got is located. It comes into AW Universe fine. Any idea what I'm
doin' wrong? (go ahead an' laff, but plz help? :))


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.325 / Virus Database: 182 - Release Date: 2/19/02

dion

Feb 26, 2002, 11:43am
well make sure the world is set in the login screen and make sure (if it's a
public world) that the bot enters at least 30coords out or it will be
ejected.
[View Quote]

lady vanethica

Mar 16, 2002, 7:39am
When you run your bot and then select Enter Universe, there is a lighter
grey bordered area on teh right, Click the Edit button, enter the name of
the world you want it to enter in the Home World window then when you are in
that world where you want it to land, enter those coordinants in the Home
Coordinants window. Theh click on Accept, then in the darker grey area click
on the Home button to bring over the info from the lighter grey side. Then
click on Login and your bot should enter where you told it to unless it is
within the No-Bot area or outside the worlds maximum teleport area which I
THINK (not too sure) is past the 655,000 mark If so then you will have to
have your bot land at the edge, tell it to follow you then you have it
follow you to where you want it to be beyond that point.

I hope that helps you :-)
Lady Vanethica

[View Quote]
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.325 / Virus Database: 182 - Release Date: 2/19/02

1  |  
Awportals.com is a privately held community resource website dedicated to Active Worlds.
Copyright (c) Mark Randall 2006 - 2022. All Rights Reserved.
Awportals.com   ·   ProLibraries Live   ·   Twitter   ·   LinkedIn