Thread

aw_enter hangs in hostile worlds (Sdk)

aw_enter hangs in hostile worlds // Sdk

1  |  

x@x.com (xelag)

Nov 12, 1998, 6:05am
Is it VisualBasic or does it also happen in the C community that
aw_enter() hangs and doesn't return rc when attempting to enter
certain worlds? Shouldn't it time out and return an error code? This
happens e.g. in Atlantis - that doesn't allow SDK bots, but also in
Amigos, which I think has no policy against bots. If there is a
workaround, I'd like to know. XelaG. agrigny at xs4all.nl

walter knupe

Nov 12, 1998, 3:26pm
It happens to the C community as well that your bot hangs if you try to
enter
worlds which do not allow bot on your behalf. they have restricted that
right to important people only.

Walter aka Faber

XelaG schrieb in Nachricht <364b94f3.1970052 at news.activeworlds.com>...
>Is it VisualBasic or does it also happen in the C community that
>aw_enter() hangs and doesn't return rc when attempting to enter
>certain worlds? Shouldn't it time out and return an error code? This
>happens e.g. in Atlantis - that doesn't allow SDK bots, but also in
>Amigos, which I think has no policy against bots. If there is a
>workaround, I'd like to know. XelaG. agrigny at xs4all.nl
>

kathyvic

Nov 13, 1998, 2:38am
PPLEASE!!!! can somone ssend me some Objects i got a world and im puting new
objects on there!send them to kathyvic at ptinet.net

1  |  
Awportals.com is a privately held community resource website dedicated to Active Worlds.
Copyright (c) Mark Randall 2006 - 2021. All Rights Reserved.
Awportals.com   ·   ProLibraries Live   ·   Twitter   ·   LinkedIn